Om Private Nurse

Vi skræddersyr dit plejeforløb – altid under fuld diskretion

Om Private Nurse

 

Det er vores ønske, at du og dine pårørende i jeres møde med Private Nurse, skal få og opleve professionel, æstetisk og medfølende sygepleje når den er allerbedst.

Vi skræddersyr plejeforløb af høj professionel kvalitet og vi tror på, at omsorg er den bedste medicin og vi er af den overbevisning, at heling sker i mødet mellem mennesker i æstetiske miljøer og når sygeplejen er funderet i skønnet og de sygeplejefaglige dyder.

Private Nurse er dit private alternativ der altid arbejder under fuld diskretion.

Vores kerneværdier

Hos Private Nurse arbejder vi målrettet med vores værdier som en del af synergien mellem et fantastisk arbejdsmiljø, høj sundhedsfaglig kvalitet, medfølelse og vores sygeplejefaglige dyder. Heraf vores kerneværdier som er:

Ro

Medfølelse

Æstetik & Åndelig omsorg

Vores sygeplejerskers faglige skøn er et af vores vigtigste arbejdsredskaber når vi skal yde omsorgsbehandling til vores klienter. Derfor er en af Private Nurses værdier at vi tager afsæt i den basale sygepleje, som handler om at identificere klientens behov for pleje og hjælpe med de opgaver der er relateret hertil.

Det gør vi ved, at vores sygeplejersker arbejder med deres sanser,- hvad ser De, hvad mærker og dufter De?  Hvad fornemmer De?

Indenfor den sygeplejefaglige verden kaldes denne metode, at arbejde med de sygeplejefaglige dyder, hvilket skønnet er ét af,- Det sygeplejefaglige skøn.

Skønnet lader sig ikke fastlåse i modeller, men er en allestedsnærværende fornemmelse, som sygeplejersken hele tiden arbejder ud fra.

Skønnet er evnen til at sanse og tage stilling til sansningen og træffe beslutninger her ud fra.

Hos Private Nurse er det faglige skøn vores vigtigste redskab i vores omsorgsbehandling af vores klienter og giver grobund for at vi kan udleve vores kerneværdier, Ro, Medfølelse og Omsorg, i alt hvad vi gør og er.

 

 

Vores medarbejdere

Hos Private Nurse har vi udelukkende dansk autoriserede sygeplejersker og jordemødre tilknyttet.

Vi tror på, at vi får tilfredse klienter og glade medarbejdere ved at vi i ord og handling lever vores værdier. Dette gør vi ved, at skabe et arbejdsmiljø hvor det unikke bidrag fra alle vores medarbejdere bliver værdsat. Vi viser vejen ved at agere, interagere og involvere os i de mennesker vi leder, og sammen skaber vi en kultur for vækst og læring.

Vi passer godt på vores medarbejdere, så de kan passe godt på vores klienter.

Hvordan gør vi

 

Private Nurse yder pleje under fuld diskretion, hvor og når vores klienter har et behov.

Vores sygeplejersker er dansk autoriserede og opdaterede på nyeste metoder indenfor sundhedsfaglig praksis.

Vi fører sundhedsfaglige optegnelser efter retningslinjerne på området.

Vi stiller et fast team af sundhedspersoner til rådighed for for vores klienter hvor og når dette efterspørges.

Teamet udvælges nøje ud fra deres kvalifikationer og menneskelige egenskaber. Dit team vil altid skulle godkendes af dig, før vi aktiverer en indsats.

Vi leverer sundhedspersonale i dit hjem, når du er indlagt, på din arbejdsplads, på plejehjem eller i din bolig i udlandet.

 Ønsker du rejseledsagelse af sundhedspersonale ved behandling i udlandet, og/eller under et ferieophold, sammensættes et team til varetagelse af dine plejebehov.

Æstetikken i sygeplejen

Hos Private Nurse arbejder vi med omgivelserne og stemninger omkring vores klienter. Det gør vi fordi vi tror på, at vi kan stemme sindet af med de lyde, dufte, farver og nuancer som vi ved påvirker et menneskes velbefindende.

Vi agerer så og sige “scenografer” i klientens rum og forsøger ad denne vej at skabe et fundament for følelser som velvære og balance.

Nogle af vores klienter er så syge, at de er afhængige af, at andre skaber denne behagelige, rolige og helende atmosfære omkring dem. Uanset om der er behov for privat terminal pleje, barselspleje eller privat genoptræning

Hos Private Nurse kalder vi dette fænomen,- at arbejde med æstetikken i sygeplejen.

Se vores referencer

 

Vil du i kontakt med os?

Ring eller skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe.

Følg os her

Styrelsen for patientsikkerhed logo

© 2021 Private Nurse ApS | Lottenborgvej 24, 2800 Kgs Lyngby | CVR DK42468983
Tel: +45 31 580 140 (fungerer også som vagttelefon) | Skriv en mail | Webdesign: ICR-Design ApS