Privat genoptræning 

Genoptræning og rehabilitering i eget hjem

Genoptræning i trygge omgivelser

 

Fysisk aktivitet har en positiv indvirkning på adskillige biologiske processer og er derfor uden sammenligning det bedste middel mod sundhedsmæssige udfordringer,- om disse er af fysisk eller psykisk karakter.

Om man netop er blevet opereret, har været igennem et længere indlæggelsesforløb eller er udfordret psykisk, viser forskning og erfaring at frisk luft og daglig motion giver bedre søvn, løsner muskelspændinger og bidrager til en bedre selvfølelse med mere. 

Hos Private Nurse er vores mål ikke at træne vores klienter op til at løbe et maraton, men at opnå velvære, bibeholde muskelmasse, genvinde selvtilliden og opnå en naturlig træthed.

Hos Private Nurse er den daglige træning en del af vores omsorgsbehandling.

Genoptræning efter operation/indlæggelse

Vores udekørende fysioterapeuter fra Private Nurse tilbyder hjælp til genoptræning efter du er blevet opereret.

Som ny opereret vil du ofte blive sendt hjem med en genoptræningsplan 1-2 døgn efter din operation. Du vil blive tilbudt genoptræning på et kommunalt genoptræningscenter i din hjem kommune.

Private Nurses dedikerede fysioterapeuter kommer til dig allerede samme dag som du bliver udskrevet.

Sammen gennemgår I den allerede udleverede genoptræningsplan, og/eller udarbejder en ny. Derudover aftaler I hvilke tidspunkter din fysioterapeut skal komme og træne med dig.

Mange klienter har de første uger behov for hjælp til daglig træning. Herefter nogle gange om ugen.

Alle træninger foregår med en autoriseret fysioterapeut hjemme hos dig, i dine vante og trygge omgivelser. Vi synes dette er det allerbedste for at gøre din træning så relevant og optimal som muligt for dig og din hverdag.

 

 

Hjælp til hverdagen

Som nyopereret kan mange være i tvivl om hvad de må, når de kommer hjem fra hospitalet. Dette kan skabe usikkerhed, ligesom det at være alene kan føles utrygt.

Sygeplejersker fra Private Nurse hjælper dig med bad og alm. hygiejne, råd og vejledning omkring mad og evt. madlavning.

Sygeplejersker fra Private Nurse støtter dig i den genoptræningsplan du har med fra udskrivelsen, eller vi udarbejder en i tæt samarbejde med en af vores dygtige fysioterapeuter.

Du kan måske have behov for, at der er en sygeplejersker hos dig hele døgnet eller om natten, hvor du er helt alene. Du kan også have behov for hjælp til alle de små dagligdagsopgaver der er lidt mere udfordrende grundet din nedsatte bevægelsesevne de første dage efter du er blevet opereret.

Private Nurse hjælper dig og sammen skræddersyr vi et genoptræningsforløb, der giver dig den hjælp du har brug for i din nye hverdag.

Hjemme igen

Det kan være svært at komme hjem efter en operation. Nogle patienter oplever at have smerter og føler sig usikre på hvad de må tage af smertestillende, om de bløder for meget mm.

Private Nurse er behjælpelig med at planlægge din hjemkomst og vi er hos dig i det omfang du måtte have behov for det.
Vi kan besøge dig samme dag du kommer hjem fra hospitalet. Vi agerer også gerne bisidder under din udskrivelse. På denne måde bliver vi  dine ekstra ører så du sikrer dig at få al den vigtige information med dig.

De første døgn efter en operation kan du være udfordret og have svært ved at klare dagligdagsrutiner såsom bad, madlavning etc. Her stiller vi en fast sygeplejerske til rådighed for dig.

Efter de første døgn oplever mange patienter at de er mere trygge ved at være alene. Din private sygeplejerske vil herefter besøge dig i det omfang du har behovet.

Efter nogle uger vil du skulle have fjernet sting/clips/agraffer. Dette sørger vi for at gøre hjemme hos dig selv,- så du sparer en tidskrævende tur til hospital eller egen læge.

Private Nurse renser, vasker, plejer og og skifter forbinding. Vi hjælper dig med råd og vejledning omkring mobilisering og smertebehandling. Har du brug for, at vi er hos dig i de første døgn så du ikke er alene, er dette også en mulighed.

Sammen skræddersyr vi dit plejeforløb og tilpasser det løbende, såfremt dine behov måtte ændre sig. Vi tilbyder også sygepleje i forbindelse med demenspleje, barselspleje, terminalpleje og rejseledsagelse.

Se vores referencer

 

Vil du i kontakt med os?

Ring eller skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe.

Følg os her

Styrelsen for patientsikkerhed logo

© 2021 Private Nurse ApS | Lottenborgvej 24, 2800 Kgs Lyngby | CVR DK42468983
Tel: +45 31 580 140 (fungerer også som vagttelefon) | Skriv en mail | Webdesign: ICR-Design ApS