Private nurse – privat sygeplejerske søges

Vi passer godt på dig, så du kan passe godt på vores klienter

Privat sygeplejerske søges

Privat sygeplejerske søges! Vil du være en del af Private Nurse, hvor vi skræddersyer privat plejeforløb til ældre og personer med mindre og større udfordringer? Så er du mere end velkommen til at sende os en ansøgning.

Hos Private Nurse benytter vi os udelukkende af dansk autoriserede og timelønnede sygeplejersker. Som en del af vores teams tilknyttes du 1-2 klienter, hvor vagterne varierer fra få timer til hele døgn. Det er vigtigt for os, at du sammen med din gruppe selv er med til at skræddersy din vagtplan / arbejdstider, således af disse på bedst mulig vis passer ind i dit liv.

Få et unikt arbejdsmiljø som privat sygeplejerske

Vi tror på, at vi får tilfredse klienter og glade medarbejdere ved, at vi i ord og handling lever vores værdier. Dette gør vi ved at skabe et arbejdsmiljø, hvor det unikke bidrag fra alle vores medarbejdere bliver værdsat.
Vi viser vejen ved at agere, interagere og involvere os i de mennesker vi leder, og sammen skaber vi en positiv kultur for vækst og læring. Vi passer godt på vores medarbejdere, så I kan passe godt på vores klienter.

Er du vores nye privat sygeplejerske?

Vil du søge ansættelse hos Private Nurse?

Vi er altid på udkig efter omsorgsfulde og dedikerede sygeplejersker. Så hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores sygeplejersketeam, vil vi glæde os til at læse din ansøgning.

Benyt endelig vores kontaktformular, du bedes sende os en ansøgning inkl. CV med billede.  Det er vigtigt at nævne, at du skal kunne fremvise en ren straffeattest og have et gyldigt kørekort for at blive sygeplejerske hos Private Nurse.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os per telefon, såfremt du måtte have behov for afklaring af eventuelle spørgsmål.

Vi kan træffes på tlf.nr.: +45  315 801 40.

© 2021 Private Nurse ApS | Lottenborgvej 24, 2800 Kgs Lyngby | CVR DK42468983
Tel: +45 31 580 140 (fungerer også som vagttelefon) | Skriv en mail | Webdesign: ICR-Design ApS