Skip to main content

Privat Genoptræning

Privat genoptræning og rehabilitering

Fysisk aktivitet har en positiv indvirkning på adskillige biologiske processer, og er derfor uden sammenligning et af de bedste midler mod sundhedsmæssige udfordringer af både fysisk og psykisk karakter. Om man netop er blevet opereret, har været igennem et længere indlæggelsesforløb eller er udfordret psykisk, viser forskning og erfaring at frisk luft og daglig træning giver øget appetit, livsglæde, bedre søvnmønster og selvfølelse.

Hos Private Nurse er vores mål ikke at træne vores klienter op til at løbe et maraton, men at opnå velvære, bibeholde muskelmasse, genvinde selvtilliden og opnå en naturlig træthed. Hos Private Nurse er den daglige træning en del af vores omsorgsbehandling og sygepleje.

We take care of people

Genoptræning efter 
operation/indlæggelse

Private Nurse samarbejde med nogle af landets dygtigste udekørende fysioterapeuter. Sammen står vi klar til at tilbyde dig hjælp til genoptræning efter du er blevet opereret. Som nyopereret vil du ofte blive sendt hjem 1-2 døgn efter din operation med en genoptræningsplan, samt et tilbud om kommunal genoptræning.

Hos Private Nurse mener vi at genoptræning tilpasset dine vante rammer er det bedste udgangspunkt for et succesfuldt resultat. Vores dedikerede fysioterapeuter kommer til dig samme dag du udskrives, og sammen gennemgår I den allerede udleverede genoptræningsplan, og/eller udarbejder en ny. Herefter hjælper din private sygeplejersker dig med at udfører øvelserne, gerne flere gange om dagen.

Mange klienter har de første uger behov for hjælp til daglig træning. Herefter nogle gange om ugen. Træningen foregår med en autoriseret sygeplejerske hjemme hos dig, i dine vante og trygge omgivelser. Vi synes dette er det allerbedste for at gøre din træning så relevant som muligt. Læs mere om:

Privat genoptræning

Nyopereret

Som nyopereret kan mange være i tvivl om hvad de må, når de kommer hjem fra hospitalet. Dette kan skabe usikkerhed, ligesom det at være alene kan føles utrygt. Private Nurse tilpasser de sygeplejefaglige indsatser ud fra dine behov. Typisk vil du efter en operation have behov for hjælp til personlig pleje, mobilisering, sårpleje, smertelindring, skift af forbindinger, støtte og omsorg til natten. Herefter til fjernelse af sting/agraffer.

Private Nurse støtter dig i den genoptræningsplan du har med fra udskrivelsen, eller vi udarbejder en i tæt samarbejde med en af vores dygtige fysioterapeuter og altid med behandlingsansvarlige læge inde over forløbet. Sammen skræddersyr vi et genoptræningsforløb, der giver dig den tryghed og omsorg du har brug for i din nye hverdag.

Privat genoptræning og rehabilitering

Hjemme igen

Det kan være svært at komme hjem efter en operation. Nogle patienter oplever at have smerter og føler sig usikre på hvad de må tage af smertestillende medicin, om de bløder for meget med mere. Private Nurse er behjælpelig med at planlægge din hjemkomst, og vi er hos dig i det omfang du måtte have behov. Vi besøger dig nogle dage inden du skal opereres, og herefter samme dag du kommer hjem fra hospitalet. Vi agerer også gerne bisidder under din udskrivelse. På denne måde bliver vi dine ekstra ører, så du sikrer dig at få al den vigtige information med hjem.

De første døgn efter en operation kan du være udfordret, og have svært ved at klare dagligdagsrutiner såsom bad, madlavning, træning, indkøb med mere. Her stiller vi en fast sygeplejerske til rådighed for dig. Efter nogle uger skal sting/clips/agraffer fjernes, hvilket vi sørger for hjemme hos dig. Dermed spares du for en tidskrævende tur til hospital eller egen læge. Private Nurse renser, vasker, plejer og skifter forbinding. Vi hjælper dig med råd og vejledning omkring mobilisering og smertebehandling i tæt samarbejde med den behandlingsansvarlige læge. Du bestemmer selv om du har behov for tilstedeværelsen af en sygeplejerske i nogle timer om dagen eller hele døgnet. Private Nurses sygeplejersker tilpasser sig løbende dine behov.

Få privat genoptræning i eget hjem

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Private Nurse, der med få ugers varsel sprang til og hjalp os i et presset sygeforløb med ALS, hvor vi pludselig havde brug for professionel sygepleje assistance til min far. I en så presset situation, er det vigtigt, at kommunikationen er professionel og tjekket, og at sygeplejerskerne er rolige og kompetente. Det var så absolut tilfældet hos Private Nurse. Vi havde hele tiden tæt kontakt med deres koordinerende ledende sygeplejerske, og alle de sygeplejersker, der kom hos min far, var dygtige, ansvarlige og empatiske. Det gav os den ro, vi havde brug for i den sidste tid. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

  – Datter, Louise –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “I 2022 blev jeg syg og indlagt. Min søn, der bor i udlandet, havde fået anbefalet at kontakte Johanne fra Private Nurse som samme dag kom ind til mig på hospitalet. Her sørgede hun og mine børn for, at jeg kunne komme hjem i mit eget hus med privat sygepleje og fysioterapeuter hele døgnet. Jeg er overbevist om at var jeg blevet på hospitalet var jeg aldrig kommet hjem igen....

  Ved hjælp af intensiv træning, pleje, hjemmelavet mad og intellektuelt samvær, er jeg gået fra at være så godt som invalid til at blive, ikke bare gående igen, men GODT gående! Jeg sover om natten, fordi mine dage er fyldt med samtaler, køreture og smagfuld mad.

  Mine sygeplejersker er ikke bare sygeplejersker der kommer og går igen. De er søde, dygtige, hjælpsomme, interessante og interesserede. De husker alle mine små vaner og ting som er vigtige for mig. I det hele taget betyder det, at de er hos mig, at mit liv bliver beriget med omsorg. De giver mig en følelse af igen at være et helt menneske, og ikke bare en gammel mand.

  Vi taler meget, konverserer. Jeg tror at vores samtaler holder mit hoved i gang. For jeg har hele mit liv været omgivet af mange mennesker, herunder alle mine medarbejdere Qua mit arbejde. Jeg gik på pension som 92 årig og har aldrig fejlet noget før jeg for et år siden blev indlagt med en infektion. Mine sygeplejersker fra Private Nurse hjalp mig tilbage til mit liv og på grund af dem deltager jeg igen i konfirmationer, bridgeaftener og andre familiesammenkomster. I sidste måned holdt jeg min 97 års fødselsdag med deltagelse af familie fra hele Europa.

  En af de ting der har gjort mig mest glad er, at jeg føler at mine sygeplejersker taler sandt når de udtrykker deres glæde ved at komme hos mig. Faktisk mærker jeg det, at de kan lide mit selskab. Jeg sætter umådelig pris på alle vores samtaler om klimaforandringer, verden og nu for tiden om robotternes indmarch i den politiske dagsorden, AI. I er næsten blevet som familie, udover alle mine syv børn og 32 børnebørn og oldebørn.”

  – 97 årig klient, Rungsted 2023 –
 • “Da vores far blev terminalt syg, ønskede han at tilbringe sin sidste tid i hjemmet og vi kæmpede med at få offentlig hjælp, men ramlede ind i lang ventetid og sommerferie.

  Private Nurse og hele teamet blev vores redning! På få dage fik de opsat fuldstændig fantastisk hjælp og støtte med besøg og pleje hver dag og var utrolig fleksible i hurtig pleje-tilpasning som sygdommen skred frem.

  Takket være Private Nurse og de fantastiske og yderst professionelle sygeplejersker, fik vores far den afslutning på livet, han ønskede.”

  – Familie i Nærum –