Skip to main content

Privat fysioterapi i hjemmet

Privat fysioterapi

Forbedre din livsglæde med skræddersyet fysioterapi i trygge rammer hjemme hos dig. Hos Private Nurse er vi dedikerede til at understøtte din vej til en mere aktiv tilværelse, fyldt med bevægelse og livsglæde, ved hjælp af vores omsorgsfulde og professionelle fysioterapeuter.

Hos Private Nurse ved vi, at offentlig fysioterapi ikke altid kan imødekomme behovet for den ekstra opmærksomhed og personlige nærhed, som er afgørende for dit velvære. Derfor har vi indgået samarbejde med nogle af landets mest kompetente udekørende fysioterapeuter. Vores mål er at sikre dig en stabil og tryg hverdag med professionel støtte præget af omsorg og dedikation.

We take care of people

Personlig fysioterapi skræddersyet til dig

Hos Private Nurse er dit ønske om et aktivt og indholdsrigt liv fundamentet for vores tilgang. I fællesskab designer vi et tilpasset træningsprogram for genoptræning og eller forebyggende og veligeholdende træning, der harmonerer perfekt med dine livsmål og behov. 

Ved at besøge dig i dit eget hjem, skræddersyr vi træningen, så den nøjagtigt matcher dine specifikke udfordringer og styrker og det miljø, du befinder dig i. Dette giver dig optimale betingelser for at styrke din funktionsevne i forhold til de aktiviteter, der har størst betydning for dig. Læs mere om:

privat-fysioterapi-i-hjemmet

Hjemme fysioterapi i trygge omgivelser

Gennem vores samarbejde med nogle af landets mest kompetente udekørende fysioterapeuter er vi hos Private Nurse klar til at assistere dig i hjemmets trygge rammer.

Vores engagerede fysioterapeuter vil være hos dig på selve dagen for din udskrivelse, hvor I i fællesskab vil gennemse den genoptræningsplan, du allerede har modtaget, eller udvikle en helt ny plan efter behov. Dernæst står din private sygeplejerske klar til at assistere dig i at udføre de nødvendige øvelser, så ofte som det er nødvendigt i løbet af dagen.

Privat genoptræning og rehabilitering

Fysioterapi på dine præmisser

Med hjemmebesøg fra Private Nurse’s fysioterapeuter undgår du besværet med transport og ventetid. Nyd professionel fysioterapi i dit eget hjem, som forener bekvemmelighed og effektivitet.

Vi tror fast på, at den bedste fysioterapi finder sted, hvor du føler dig mest tryg. Derfor bringer vi vores fysioterapeutiske behandlinger hjem til dig, så du kan modtage pleje i et miljø, der er både trygt og afslappende.

Ring til os direkte på +45 31 580 140 for en uforpligtende samtale, send os dine spørgsmål på info@privatenurse.dk, eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden.

Få privat genoptræning i eget hjem

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Private Nurse, der med få ugers varsel sprang til og hjalp os i et presset sygeforløb med ALS, hvor vi pludselig havde brug for professionel sygepleje assistance til min far. I en så presset situation, er det vigtigt, at kommunikationen er professionel og tjekket, og at sygeplejerskerne er rolige og kompetente. Det var så absolut tilfældet hos Private Nurse. Vi havde hele tiden tæt kontakt med deres koordinerende ledende sygeplejerske, og alle de sygeplejersker, der kom hos min far, var dygtige, ansvarlige og empatiske. Det gav os den ro, vi havde brug for i den sidste tid. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

  – Datter, Louise –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “I 2022 blev jeg syg og indlagt. Min søn, der bor i udlandet, havde fået anbefalet at kontakte Johanne fra Private Nurse som samme dag kom ind til mig på hospitalet. Her sørgede hun og mine børn for, at jeg kunne komme hjem i mit eget hus med privat sygepleje og fysioterapeuter hele døgnet. Jeg er overbevist om at var jeg blevet på hospitalet var jeg aldrig kommet hjem igen....

  Ved hjælp af intensiv træning, pleje, hjemmelavet mad og intellektuelt samvær, er jeg gået fra at være så godt som invalid til at blive, ikke bare gående igen, men GODT gående! Jeg sover om natten, fordi mine dage er fyldt med samtaler, køreture og smagfuld mad.

  Mine sygeplejersker er ikke bare sygeplejersker der kommer og går igen. De er søde, dygtige, hjælpsomme, interessante og interesserede. De husker alle mine små vaner og ting som er vigtige for mig. I det hele taget betyder det, at de er hos mig, at mit liv bliver beriget med omsorg. De giver mig en følelse af igen at være et helt menneske, og ikke bare en gammel mand.

  Vi taler meget, konverserer. Jeg tror at vores samtaler holder mit hoved i gang. For jeg har hele mit liv været omgivet af mange mennesker, herunder alle mine medarbejdere Qua mit arbejde. Jeg gik på pension som 92 årig og har aldrig fejlet noget før jeg for et år siden blev indlagt med en infektion. Mine sygeplejersker fra Private Nurse hjalp mig tilbage til mit liv og på grund af dem deltager jeg igen i konfirmationer, bridgeaftener og andre familiesammenkomster. I sidste måned holdt jeg min 97 års fødselsdag med deltagelse af familie fra hele Europa.

  En af de ting der har gjort mig mest glad er, at jeg føler at mine sygeplejersker taler sandt når de udtrykker deres glæde ved at komme hos mig. Faktisk mærker jeg det, at de kan lide mit selskab. Jeg sætter umådelig pris på alle vores samtaler om klimaforandringer, verden og nu for tiden om robotternes indmarch i den politiske dagsorden, AI. I er næsten blevet som familie, udover alle mine syv børn og 32 børnebørn og oldebørn.”

  – 97 årig klient, Rungsted 2023 –