Skip to main content

Privat hjemmepleje

Privat hjemmepleje

Hos Private Nurse forstår vi, at den offentlige hjemmepleje ikke altid kan tilbyde den ekstra opmærksomhed og nærhed, der er essentiel for din trivsel. Vores sygeplejersker er engagerede og opmærksomme, og de arbejder for at sikre en stabil og tryg hverdag for dig.

We take care of people

Hjemmepleje med tryghed i fokus

Når vi leverer privat hjemmepleje, vælger vi omhyggeligt et hold af faste sygeplejersker. Hver eneste sygeplejerske er nøje udvalgt for at opfylde Private Nurses høje standarder, både i faglig ekspertise og menneskelig forståelse.

Dette sikrer en sammenhængende og tryg oplevelse for dig i dit eget hjem, hvor kontinuitet og personlig omsorg er i højsædet.

Selvbestemmelse og personlig omsorg

For os er det afgørende, at du oplever selvbestemmelse og personlig omsorg i dit eget hjem. Hos Private Nurse tilpasser vi os dine unikke behov og præferencer, i stedet for at bede dig om at tilpasse dig standardiserede løsninger.

Vores sygeplejersker dækker en omfattende række af plejeopgaver: Fra daglig personlig pleje og medicinhåndtering til sårpleje og rehabilitering. – altid baseret på en professionel sygeplejevurdering.

Privat genoptræning

Hjemmepleje i enhver situation

Hos Private Nurse tilbyder vi, udover hjemme- og ældrepleje, også muligheden for døgnpleje. Dette sikrer, at du, selv ved akut opstået sygdom, har mulighed for at forblive i dit eget hjem. Ved særlige behov, som for eksempel ved terminal sygdom, kan der etableres hjemmehospice i komfortable og velkendte omgivelser.

Privat genoptræning og rehabilitering

Vores værdier ved privat hjemmepleje

En værdig alderdom indebærer retten til at have indflydelse på eget liv. I Private Nurse’s ældrepleje prioriterer vi dine præferencer og behov, og tilrettelægger derfor vores besøg, så de harmonerer med din daglige rutine.

Vores grundlæggende værdier omfatter ro, empati, æstetik og åndelig omsorg, hvilket er fundamentet for vores plejeforløb.

For at påbegynde din rejse med os, send os en email på info@privatenurse.dk eller ring til os på +45 31 580 140.

Få privat genoptræning i eget hjem

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Private Nurse, der med få ugers varsel sprang til og hjalp os i et presset sygeforløb med ALS, hvor vi pludselig havde brug for professionel sygepleje assistance til min far. I en så presset situation, er det vigtigt, at kommunikationen er professionel og tjekket, og at sygeplejerskerne er rolige og kompetente. Det var så absolut tilfældet hos Private Nurse. Vi havde hele tiden tæt kontakt med deres koordinerende ledende sygeplejerske, og alle de sygeplejersker, der kom hos min far, var dygtige, ansvarlige og empatiske. Det gav os den ro, vi havde brug for i den sidste tid. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

  – Datter, Louise –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “I 2022 blev jeg syg og indlagt. Min søn, der bor i udlandet, havde fået anbefalet at kontakte Johanne fra Private Nurse som samme dag kom ind til mig på hospitalet. Her sørgede hun og mine børn for, at jeg kunne komme hjem i mit eget hus med privat sygepleje og fysioterapeuter hele døgnet. Jeg er overbevist om at var jeg blevet på hospitalet var jeg aldrig kommet hjem igen....

  Ved hjælp af intensiv træning, pleje, hjemmelavet mad og intellektuelt samvær, er jeg gået fra at være så godt som invalid til at blive, ikke bare gående igen, men GODT gående! Jeg sover om natten, fordi mine dage er fyldt med samtaler, køreture og smagfuld mad.

  Mine sygeplejersker er ikke bare sygeplejersker der kommer og går igen. De er søde, dygtige, hjælpsomme, interessante og interesserede. De husker alle mine små vaner og ting som er vigtige for mig. I det hele taget betyder det, at de er hos mig, at mit liv bliver beriget med omsorg. De giver mig en følelse af igen at være et helt menneske, og ikke bare en gammel mand.

  Vi taler meget, konverserer. Jeg tror at vores samtaler holder mit hoved i gang. For jeg har hele mit liv været omgivet af mange mennesker, herunder alle mine medarbejdere Qua mit arbejde. Jeg gik på pension som 92 årig og har aldrig fejlet noget før jeg for et år siden blev indlagt med en infektion. Mine sygeplejersker fra Private Nurse hjalp mig tilbage til mit liv og på grund af dem deltager jeg igen i konfirmationer, bridgeaftener og andre familiesammenkomster. I sidste måned holdt jeg min 97 års fødselsdag med deltagelse af familie fra hele Europa.

  En af de ting der har gjort mig mest glad er, at jeg føler at mine sygeplejersker taler sandt når de udtrykker deres glæde ved at komme hos mig. Faktisk mærker jeg det, at de kan lide mit selskab. Jeg sætter umådelig pris på alle vores samtaler om klimaforandringer, verden og nu for tiden om robotternes indmarch i den politiske dagsorden, AI. I er næsten blevet som familie, udover alle mine syv børn og 32 børnebørn og oldebørn.”

  – 97 årig klient, Rungsted 2023 –
 • “Da vores far blev terminalt syg, ønskede han at tilbringe sin sidste tid i hjemmet og vi kæmpede med at få offentlig hjælp, men ramlede ind i lang ventetid og sommerferie.

  Private Nurse og hele teamet blev vores redning! På få dage fik de opsat fuldstændig fantastisk hjælp og støtte med besøg og pleje hver dag og var utrolig fleksible i hurtig pleje-tilpasning som sygdommen skred frem.

  Takket være Private Nurse og de fantastiske og yderst professionelle sygeplejersker, fik vores far den afslutning på livet, han ønskede.”

  – Familie i Nærum –