Skip to main content

Rejseledsagelse

Sygeplejefaglig rejseledsagelse

At have sundhedsmæssige udfordringer er ikke ensbetydende med, at ens rejselyst forsvinder. Drømmen om at rejse og opholde sig nogle uger hos familie i udlandet eller med gode venner på en yndet rejsedestination, er for mange stadig et stort ønske. Private Nurse er gerne behjælpelig med at leve disse drømme ud, og skræddersyr derfor sammen med dig et forløb der stemmer overens med dine behov og ønsker. Omhandler dit behov for rejseledsagelse, at du skal modtage behandling i udlandet eller ønsker genoptræning et lunt og hyggeligt sted i syden, er Private Nurse også behjælpelig med alt det praktiske omkring ophold af denne karakter.

Private Nurse har samarbejdspartnere hvis fornemmeste opgave er at flyve deres gæster rundt i verden. Ønsker du at blive fløjet trygt og komfortabelt til din feriedestination med visheden om, at du har sygeplejefaglig ekspertise ved din side hele vejen, er dette muligt med Private Nurse services. Vi følger dig hele eller dele af din rejse, og altid under fuld diskretion.

We take care of people

Behandling/rekreation
i udlandet

Omhandler dit behov for rejseledsagelse, at du skal modtage behandling og/eller på rekreation i udlandet er Private Nurse også behjælpelig med alt det praktiske omkring ophold af denne karakter.

Private Nurse kan blandt andet være behjælpelig med at:

 • Booke flybilletter
 • Finde egnet hotel/bolig/sanatorie
 • Transport til/fra lufthavnen
 • Indtjekning, ledsagelse i flyet og frem til destination
 • Booking af private jet, rutefly eller anden transportform
 • Ledsagelse under dele af, eller hele dit udenlandsophold
 • Afhentning og rejseledsagelse hjem til Danmark
Privat rejseledsagelse

Ferieophold i udlandet

At have sundhedsmæssige udfordringer er ikke ensbetydende med, at ens rejselyst forsvinder. Drømmen om at rejse og opholde sig nogle uger hos familie i udlandet eller med gode venner på en yndet rejsedestination, er for mange stadig et stort ønske. Private Nurse kan assistere dig i hele eller dele af din rejse. Vi “pakker gerne din kuffert”, så du kan leve dine rejsedrømme ud.

Om du ønsker at nyde din ferie fra hus, lejlighed, hotel eller lystyacht så er vi hos dig. Har du behov for hjælp til at finde et hyggeligt sted at tilbringe din ferie, er Private Nurse behjælpelig med at finde det helt rigtige sted.

Vil du flyve, rejse med tog eller på krydstogt? Private Nurse ledsager dig under hele din rejse, og altid under fuld diskretion.

Privat sygepleje i forbindelse med rejseledsagelse
We take care of people

Det kan vi hjælpe med

Hos Private Nurse har vi et stort netværk i og udenfor Europa. Dette betyder at vi altid vil kunne finde et egnet genoptræningshjem, en hyggelig feriebolig eller et hotel der opfylder alle dine behov og ønsker.

 • Arrangere flytransport herunder transport med private jet
 • Finde egnet privatklinik eller privathospital i udlandet
 • Arrangerer afhentning til/fra lufthavn og destinationer
 • Ledsagelse ved indtjekning og igennem lufthavnen
 • Vejlede dig i hvilke forsikringer, du bør tegne før afrejse
 • Privat sygepleje og støtte under hele eller dele af dit udenlandsophold
 • Agere bindeled imellem dig, dine pårørende og opholdssted under dit udenlandsophold

OBS. Private Nurse er behjælpelig med bestilling af flybilletter etc. og ledsager gerne til ønskede destination. Private Nurse er ikke udbyder af nogle former for pakkerejser.

Rejseledsagelse i Danmark og udlandet

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Private Nurse, der med få ugers varsel sprang til og hjalp os i et presset sygeforløb med ALS, hvor vi pludselig havde brug for professionel sygepleje assistance til min far. I en så presset situation, er det vigtigt, at kommunikationen er professionel og tjekket, og at sygeplejerskerne er rolige og kompetente. Det var så absolut tilfældet hos Private Nurse. Vi havde hele tiden tæt kontakt med deres koordinerende ledende sygeplejerske, og alle de sygeplejersker, der kom hos min far, var dygtige, ansvarlige og empatiske. Det gav os den ro, vi havde brug for i den sidste tid. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

  – Datter, Louise –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “I 2022 blev jeg syg og indlagt. Min søn, der bor i udlandet, havde fået anbefalet at kontakte Johanne fra Private Nurse som samme dag kom ind til mig på hospitalet. Her sørgede hun og mine børn for, at jeg kunne komme hjem i mit eget hus med privat sygepleje og fysioterapeuter hele døgnet. Jeg er overbevist om at var jeg blevet på hospitalet var jeg aldrig kommet hjem igen....

  Ved hjælp af intensiv træning, pleje, hjemmelavet mad og intellektuelt samvær, er jeg gået fra at være så godt som invalid til at blive, ikke bare gående igen, men GODT gående! Jeg sover om natten, fordi mine dage er fyldt med samtaler, køreture og smagfuld mad.

  Mine sygeplejersker er ikke bare sygeplejersker der kommer og går igen. De er søde, dygtige, hjælpsomme, interessante og interesserede. De husker alle mine små vaner og ting som er vigtige for mig. I det hele taget betyder det, at de er hos mig, at mit liv bliver beriget med omsorg. De giver mig en følelse af igen at være et helt menneske, og ikke bare en gammel mand.

  Vi taler meget, konverserer. Jeg tror at vores samtaler holder mit hoved i gang. For jeg har hele mit liv været omgivet af mange mennesker, herunder alle mine medarbejdere Qua mit arbejde. Jeg gik på pension som 92 årig og har aldrig fejlet noget før jeg for et år siden blev indlagt med en infektion. Mine sygeplejersker fra Private Nurse hjalp mig tilbage til mit liv og på grund af dem deltager jeg igen i konfirmationer, bridgeaftener og andre familiesammenkomster. I sidste måned holdt jeg min 97 års fødselsdag med deltagelse af familie fra hele Europa.

  En af de ting der har gjort mig mest glad er, at jeg føler at mine sygeplejersker taler sandt når de udtrykker deres glæde ved at komme hos mig. Faktisk mærker jeg det, at de kan lide mit selskab. Jeg sætter umådelig pris på alle vores samtaler om klimaforandringer, verden og nu for tiden om robotternes indmarch i den politiske dagsorden, AI. I er næsten blevet som familie, udover alle mine syv børn og 32 børnebørn og oldebørn.”

  – 97 årig klient, Rungsted 2023 –
 • “Da vores far blev terminalt syg, ønskede han at tilbringe sin sidste tid i hjemmet og vi kæmpede med at få offentlig hjælp, men ramlede ind i lang ventetid og sommerferie.

  Private Nurse og hele teamet blev vores redning! På få dage fik de opsat fuldstændig fantastisk hjælp og støtte med besøg og pleje hver dag og var utrolig fleksible i hurtig pleje-tilpasning som sygdommen skred frem.

  Takket være Private Nurse og de fantastiske og yderst professionelle sygeplejersker, fik vores far den afslutning på livet, han ønskede.”

  – Familie i Nærum –