Skip to main content

Samarbejds­partnere

Samarbejds­partnere

Hos Private Nurse har vi etableret et samarbejde med en bred vifte af tværfaglige samarbejdspartnere, herunder læger, fysioterapeuter, laboratorier m.fl. Med en direkte forbindelse til vores samarbejdspartnere har vi let og hurtig adgang til at supplere vores kerneydelser med eksterne kompetencer, således at dit private sygeplejeforløb kan håndteres mest optimalt.

I Domus vista fysioterapi modtager du kvalitetssikret behandling som er baseret på nyeste forskning og evidens. Vi hjælper dig med at blive din skade kvit igennem behandling og genoptræning. Vores gode faciliteter og dygtige fysioterapeuter muliggør at vi kan lave et optimalt forløb for dig.

Hos Senioepleje.dk finder du hjælpermidler til alle aldre og udfordringer kombineret med en omhyggelig sygeplejefaglig rådgivning. Ditte som ejer Seniorpleje sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig. Har du behov for en gennemgang af dit hjem for mulige løsninger, er Ditte gerne behjælpelig hermed

Ordrup Fodklinik- Statsautoriseret

Daglig træning er altafgørende for at forebygge fald, komme sig efter et behandlingsforløb og for dig der lever med en kronisk sygdom. PrivateNurse arbejder tæt sammen med nogle af landets førende fysioterapeuter. Sammen med dit faste team af sygeplejersker indgår den tætte sparring og daglige træning med erfarne fysioterapeuter fra Klinik Westend i dit skræddersyede plejeforløb.

Charlottenlund fodterapi

Valida Health logo

Valida Health er en privat sundhedsklinik beliggende i hjertet af Hellerup. De tilbyder et bredt udvalg af blodprøver, tests, scanninger, vacciner og sundhedspakker, der kan hjælpe dig med at optimere dit helbred.

Du kan vælge at få foretaget blodprøver og tests enten i deres klinik eller i dit eget hjem, alt efter hvad der passer dig bedst.

Valida Health arbejder tæt sammen med regionerne, og blodprøveresultaterne vil være tilgængelige via “Min Sundhed” samme dag, som de er taget.

Sabina Rengøring

Sabina Rengøring logo
Valida Health logo

Lavendla er en virksomhed, der siden sin start i 2014 har dedikeret sig til at gøre det svære lettere for pårørende. Vi støtter dig gennem det praktiske, så du kan lægge din energi i at få den afsked, du ønsker.

De tilstræber altid at møde deres klienter med medmenneskeligt nærvær og høj faglighed, og det er dine ønsker og fortællinger, der danner grundlaget for deres arbejde. Lavendla er ikke blot en begravelsesvirksomhed – de er en støtte i en svær tid, der hjælper dig med at skabe en unik og personlig afsked.

Når demens bliver en del af familien, bliver alle ramt af sygdommen. Demenskonsulenten.dk hjælper dig som pårørende, med at bevare kontrol og tryghed i livet, og reducere belastninger og øger din viden om demenssygdommen hos din nære. Du får metoder til at få overskud og viden som får dig til at genvinde kontrol og tryghed i livet med demens. Med et medlemskab får du svar inden for 24 timer, og adgang til videotek med viden om dagligdagen med demens, og metoder til at få overskud og viden, som får dig til at genvinde kontrol og tryghed i livet.

Demenskonsulenten.dk tilbyder også personlig guidance og besøger gerne dig og din nære i jeres hjem.

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Private Nurse, der med få ugers varsel sprang til og hjalp os i et presset sygeforløb med ALS, hvor vi pludselig havde brug for professionel sygepleje assistance til min far. I en så presset situation, er det vigtigt, at kommunikationen er professionel og tjekket, og at sygeplejerskerne er rolige og kompetente. Det var så absolut tilfældet hos Private Nurse. Vi havde hele tiden tæt kontakt med deres koordinerende ledende sygeplejerske, og alle de sygeplejersker, der kom hos min far, var dygtige, ansvarlige og empatiske. Det gav os den ro, vi havde brug for i den sidste tid. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

  – Datter, Louise –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “I 2022 blev jeg syg og indlagt. Min søn, der bor i udlandet, havde fået anbefalet at kontakte Johanne fra Private Nurse som samme dag kom ind til mig på hospitalet. Her sørgede hun og mine børn for, at jeg kunne komme hjem i mit eget hus med privat sygepleje og fysioterapeuter hele døgnet. Jeg er overbevist om at var jeg blevet på hospitalet var jeg aldrig kommet hjem igen....

  Ved hjælp af intensiv træning, pleje, hjemmelavet mad og intellektuelt samvær, er jeg gået fra at være så godt som invalid til at blive, ikke bare gående igen, men GODT gående! Jeg sover om natten, fordi mine dage er fyldt med samtaler, køreture og smagfuld mad.

  Mine sygeplejersker er ikke bare sygeplejersker der kommer og går igen. De er søde, dygtige, hjælpsomme, interessante og interesserede. De husker alle mine små vaner og ting som er vigtige for mig. I det hele taget betyder det, at de er hos mig, at mit liv bliver beriget med omsorg. De giver mig en følelse af igen at være et helt menneske, og ikke bare en gammel mand.

  Vi taler meget, konverserer. Jeg tror at vores samtaler holder mit hoved i gang. For jeg har hele mit liv været omgivet af mange mennesker, herunder alle mine medarbejdere Qua mit arbejde. Jeg gik på pension som 92 årig og har aldrig fejlet noget før jeg for et år siden blev indlagt med en infektion. Mine sygeplejersker fra Private Nurse hjalp mig tilbage til mit liv og på grund af dem deltager jeg igen i konfirmationer, bridgeaftener og andre familiesammenkomster. I sidste måned holdt jeg min 97 års fødselsdag med deltagelse af familie fra hele Europa.

  En af de ting der har gjort mig mest glad er, at jeg føler at mine sygeplejersker taler sandt når de udtrykker deres glæde ved at komme hos mig. Faktisk mærker jeg det, at de kan lide mit selskab. Jeg sætter umådelig pris på alle vores samtaler om klimaforandringer, verden og nu for tiden om robotternes indmarch i den politiske dagsorden, AI. I er næsten blevet som familie, udover alle mine syv børn og 32 børnebørn og oldebørn.”

  – 97 årig klient, Rungsted 2023 –
 • “Da vores far blev terminalt syg, ønskede han at tilbringe sin sidste tid i hjemmet og vi kæmpede med at få offentlig hjælp, men ramlede ind i lang ventetid og sommerferie.

  Private Nurse og hele teamet blev vores redning! På få dage fik de opsat fuldstændig fantastisk hjælp og støtte med besøg og pleje hver dag og var utrolig fleksible i hurtig pleje-tilpasning som sygdommen skred frem.

  Takket være Private Nurse og de fantastiske og yderst professionelle sygeplejersker, fik vores far den afslutning på livet, han ønskede.”

  – Familie i Nærum –