Skip to main content

Om Private Nurse

Skræddersyede plejeforløb

Det er vores ønske, at du og dine pårørende i jeres møde med Private Nurse skal få og opleve professionel, æstetisk og medfølende sygepleje, når den er allerbedst. Vi skræddersyr plejeforløb af høj professionel kvalitet, og vi tror på at omsorg er den bedste medicin. Vi er af den overbevisning, at heling sker i mødet mellem mennesker i æstetiske miljøer og når sygeplejen er funderet i skønnet og de sygeplejefaglige dyder. Private Nurse er dit private alternativ, og vi arbejder altid under fuld diskretion.

We take care of people

Vores kerneværdier

Hos Private Nurse arbejder vi målrettet med vores værdier som en del af synergien mellem et fantastisk arbejdsmiljø, høj sundhedsfaglig kvalitet, medfølelse og vores sygeplejefaglige dyder. Vores sygeplejerskers faglige skøn er et af vores vigtigste arbejdsredskaber, når vi skal yde privat sygepleje til vores klienter. Private Nurses tilgang til klienten er, at vi tager afsæt i den basale sygepleje. Her handler det om at identificere klientens behov for pleje, og hjælpe med de opgaver der er relateret hertil. Heraf vores kerneværdier som er:

 • Ro
 • Medfølelse
 • Æstetisk & åndelig omsorg
 • Professionalisme
Om os

Det sygeplejefaglige skøn

Hos Private Nurse inddrager vores sygeplejersker deres sanser, når de yder sygepleje.

Hvad ser og fornemmer de?
Indenfor den sygeplejefaglige verden kaldes denne metode at arbejde med de sygeplejefaglige dyder, hvilket skønnet er ét af. Skønnet lader sig ikke fastlåse i modeller, men er en allestedsnærværende fornemmelse, som sygeplejersken hele tiden arbejder ud fra.

Skønnet er evnen til at sanse og tage stilling til sansningen, og træffe beslutninger på baggrund heraf. Hos Private Nurse er det faglige skøn vores vigtigste redskab i vores omsorgsbehandling og sygepleje af vores klienter.

Vores sygepleje
We take care of people

Vores medarbejdere

Hos Private Nurse har vi udelukkende dansk autoriserede sygeplejersker og jordemødre tilknyttet. Vi tror på, at vi får tilfredse klienter og glade medarbejdere ved at vi i ord og handling lever efter vores værdier. Dette gør vi ved at skabe et arbejdsmiljø, hvor det unikke bidrag fra alle vores medarbejdere bliver værdsat.

Vi viser vejen ved at agere, interagere og involvere os i de mennesker vi leder, og sammen skaber vi en kultur for vækst og læring. Vi passer godt på vores medarbejdere, så de kan passe godt på vores klienter.

Vil du være en del af Private Nurse? Ansøg som privat sygeplejerske.

Sygeplejersker hos Private Nurse

Hvordan gør vi

Private Nurse yder syge-og ældrepleje under fuld diskretion, hvor og når vores klienter måtte have behov herfor.

Vores sygeplejersker er alle dansk autoriserede og opdaterede på nyeste metoder indenfor sundhedsfaglig praksis. Via vores journalføringssystem fører vi sundhedsfaglige optegnelser efter Styrelsen for patientsikkerheds retningslinjer på området.

Vi stiller et fast team af sygeplejersker til rådighed for vores klienter, og sygeplejerskerne til de enkelte teams udvælges altid nøje ud fra deres kvalifikationer og menneskelige egenskaber.

Et team vil altid skulle godkendes af dig som vores klient, før vi aktiverer en sygeplejefaglig indsats. Vores sygeplejersker og jordemødre kan eksempelvis komme til dig i dit hjem, når du er indlagt, på din arbejdsplads, på plejehjem eller i din bolig i udlandet. Ønsker du sygeplejefaglig rejseledsagelse ved behandling eller ferieophold i ind og udland, sammensættes et team til at varetage dine sygeplejebehov.

Privat Nurse skaber tryghed og sikkerhed
We take care of people

Æstetikken i sygeplejen

Hos Private Nurse arbejder vi med omgivelserne og stemninger omkring vores klienter. Det gør vi fordi vi tror på, at vi kan stemme sindet af med de lyde, dufte, farver og nuancer, som vi ved påvirker et menneskes velbefindende. Vi agerer så og sige “scenografer” i klientens rum og forsøger ad denne vej at skabe et fundament for følelser som velvære og balance.

Nogle af vores klienter er så syge, at de er afhængige af, at andre skaber denne behagelige, rolige og helende atmosfære omkring dem. Hos Private Nurse kalder vi dette fænomen, at arbejde med æstetikken i sygeplejen.

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Private Nurse, der med få ugers varsel sprang til og hjalp os i et presset sygeforløb med ALS, hvor vi pludselig havde brug for professionel sygepleje assistance til min far. I en så presset situation, er det vigtigt, at kommunikationen er professionel og tjekket, og at sygeplejerskerne er rolige og kompetente. Det var så absolut tilfældet hos Private Nurse. Vi havde hele tiden tæt kontakt med deres koordinerende ledende sygeplejerske, og alle de sygeplejersker, der kom hos min far, var dygtige, ansvarlige og empatiske. Det gav os den ro, vi havde brug for i den sidste tid. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

  – Datter, Louise –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “I 2022 blev jeg syg og indlagt. Min søn, der bor i udlandet, havde fået anbefalet at kontakte Johanne fra Private Nurse som samme dag kom ind til mig på hospitalet. Her sørgede hun og mine børn for, at jeg kunne komme hjem i mit eget hus med privat sygepleje og fysioterapeuter hele døgnet. Jeg er overbevist om at var jeg blevet på hospitalet var jeg aldrig kommet hjem igen....

  Ved hjælp af intensiv træning, pleje, hjemmelavet mad og intellektuelt samvær, er jeg gået fra at være så godt som invalid til at blive, ikke bare gående igen, men GODT gående! Jeg sover om natten, fordi mine dage er fyldt med samtaler, køreture og smagfuld mad.

  Mine sygeplejersker er ikke bare sygeplejersker der kommer og går igen. De er søde, dygtige, hjælpsomme, interessante og interesserede. De husker alle mine små vaner og ting som er vigtige for mig. I det hele taget betyder det, at de er hos mig, at mit liv bliver beriget med omsorg. De giver mig en følelse af igen at være et helt menneske, og ikke bare en gammel mand.

  Vi taler meget, konverserer. Jeg tror at vores samtaler holder mit hoved i gang. For jeg har hele mit liv været omgivet af mange mennesker, herunder alle mine medarbejdere Qua mit arbejde. Jeg gik på pension som 92 årig og har aldrig fejlet noget før jeg for et år siden blev indlagt med en infektion. Mine sygeplejersker fra Private Nurse hjalp mig tilbage til mit liv og på grund af dem deltager jeg igen i konfirmationer, bridgeaftener og andre familiesammenkomster. I sidste måned holdt jeg min 97 års fødselsdag med deltagelse af familie fra hele Europa.

  En af de ting der har gjort mig mest glad er, at jeg føler at mine sygeplejersker taler sandt når de udtrykker deres glæde ved at komme hos mig. Faktisk mærker jeg det, at de kan lide mit selskab. Jeg sætter umådelig pris på alle vores samtaler om klimaforandringer, verden og nu for tiden om robotternes indmarch i den politiske dagsorden, AI. I er næsten blevet som familie, udover alle mine syv børn og 32 børnebørn og oldebørn.”

  – 97 årig klient, Rungsted 2023 –
 • “Da vores far blev terminalt syg, ønskede han at tilbringe sin sidste tid i hjemmet og vi kæmpede med at få offentlig hjælp, men ramlede ind i lang ventetid og sommerferie.

  Private Nurse og hele teamet blev vores redning! På få dage fik de opsat fuldstændig fantastisk hjælp og støtte med besøg og pleje hver dag og var utrolig fleksible i hurtig pleje-tilpasning som sygdommen skred frem.

  Takket være Private Nurse og de fantastiske og yderst professionelle sygeplejersker, fik vores far den afslutning på livet, han ønskede.”

  – Familie i Nærum –

Brochure om os

Vil du læse mere om hvad Private Nurse kan tilbyde, så læs vores brochure online her.