Om Private Nurse

Skræddersyede plejeforløb

Det er vores ønske, at du og dine pårørende i jeres møde med Private Nurse skal få og opleve professionel, æstetisk og medfølende sygepleje, når den er allerbedst. Vi skræddersyr plejeforløb af høj professionel kvalitet, og vi tror på at omsorg er den bedste medicin. Vi er af den overbevisning, at heling sker i mødet mellem mennesker i æstetiske miljøer og når sygeplejen er funderet i skønnet og de sygeplejefaglige dyder. Private Nurse er dit private alternativ, og vi arbejder altid under fuld diskretion.

We take care of people

Vores kerneværdier

Hos Private Nurse arbejder vi målrettet med vores værdier som en del af synergien mellem et fantastisk arbejdsmiljø, høj sundhedsfaglig kvalitet, medfølelse og vores sygeplejefaglige dyder. Vores sygeplejerskers faglige skøn er et af vores vigtigste arbejdsredskaber, når vi skal yde privat sygepleje til vores klienter. Private Nurses tilgang til klienten er, at vi tager afsæt i den basale sygepleje. Her handler det om at identificere klientens behov for pleje, og hjælpe med de opgaver der er relateret hertil. Heraf vores kerneværdier som er:

 • Ro
 • Medfølelse
 • Æstetisk & åndelig omsorg
 • Professionalisme
Om os

Det sygeplejefaglige skøn

Hos Private Nurse inddrager vores sygeplejersker deres sanser, når de yder sygepleje.

Hvad ser og fornemmer de?
Indenfor den sygeplejefaglige verden kaldes denne metode at arbejde med de sygeplejefaglige dyder, hvilket skønnet er ét af. Skønnet lader sig ikke fastlåse i modeller, men er en allestedsnærværende fornemmelse, som sygeplejersken hele tiden arbejder ud fra.

Skønnet er evnen til at sanse og tage stilling til sansningen, og træffe beslutninger på baggrund heraf. Hos Private Nurse er det faglige skøn vores vigtigste redskab i vores omsorgsbehandling og sygepleje af vores klienter.

Vores sygepleje
We take care of people

Vores medarbejdere

Hos Private Nurse har vi udelukkende dansk autoriserede sygeplejersker og jordemødre tilknyttet. Vi tror på, at vi får tilfredse klienter og glade medarbejdere ved at vi i ord og handling lever efter vores værdier. Dette gør vi ved at skabe et arbejdsmiljø, hvor det unikke bidrag fra alle vores medarbejdere bliver værdsat.

Vi viser vejen ved at agere, interagere og involvere os i de mennesker vi leder, og sammen skaber vi en kultur for vækst og læring. Vi passer godt på vores medarbejdere, så de kan passe godt på vores klienter.

Vil du være en del af Private Nurse? Ansøg som privat sygeplejerske.

Sygeplejersker hos Private Nurse

Hvordan gør vi

Private Nurse yder syge-og ældrepleje under fuld diskretion, hvor og når vores klienter måtte have behov herfor.

Vores sygeplejersker er alle dansk autoriserede og opdaterede på nyeste metoder indenfor sundhedsfaglig praksis. Via vores journalføringssystem fører vi sundhedsfaglige optegnelser efter Styrelsen for patientsikkerheds retningslinjer på området.

Vi stiller et fast team af sygeplejersker til rådighed for vores klienter, og sygeplejerskerne til de enkelte teams udvælges altid nøje ud fra deres kvalifikationer og menneskelige egenskaber.

Et team vil altid skulle godkendes af dig som vores klient, før vi aktiverer en sygeplejefaglig indsats. Vores sygeplejersker og jordemødre kan eksempelvis komme til dig i dit hjem, når du er indlagt, på din arbejdsplads, på plejehjem eller i din bolig i udlandet. Ønsker du sygeplejefaglig rejseledsagelse ved behandling eller ferieophold i ind og udland, sammensættes et team til at varetage dine sygeplejebehov.

Privat Nurse skaber tryghed og sikkerhed
We take care of people

Æstetikken i sygeplejen

Hos Private Nurse arbejder vi med omgivelserne og stemninger omkring vores klienter. Det gør vi fordi vi tror på, at vi kan stemme sindet af med de lyde, dufte, farver og nuancer, som vi ved påvirker et menneskes velbefindende. Vi agerer så og sige “scenografer” i klientens rum og forsøger ad denne vej at skabe et fundament for følelser som velvære og balance.

Nogle af vores klienter er så syge, at de er afhængige af, at andre skaber denne behagelige, rolige og helende atmosfære omkring dem. Hos Private Nurse kalder vi dette fænomen, at arbejde med æstetikken i sygeplejen.

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Vi, min søster og jeg, fik akut brug for ekstra hænder til vores forældre på plejecenter ifbm at vores 83-årige mor blev alvorligt syg. Efter en meget kritisk uge på hospitalet, hvor vi var sikre på, at vi ville miste hende, blev hun sendt retur til plejecentret, hvor forholdende på ingen måde var optimale for en tæt på terminal patient, der samtidig bor sammen med sin demente ægtefælle. Vi så os nødsaget til at hente ekstra hjælp til pleje og omsorg og valgte Private Nurse. Deres indsats var guld værd...

  De 2 sygeplejersker der nøje blev udvalgt til at tage sig af dem, gjorde en uvurderlig forskel. Satte ind på kritiske områder i pleje, stabilisering og rehabilitering, effektivt og omsorgsfuldt i professionelt og respektfuldt samarbejde med det faste personale på plejecentret.

  Det gjorde både vores forældre og de pårørende helt anderledes trygge, i en periode hvor vi ikke vidste hvad vej det ville gå og hvor egne kræfter, overskud og tid ikke slog til.

  Fleksibilitet, beredvillighed, opfindsomhed og det ægte engagement var helt afgørende faktorer og har medvirket til at vores mors kritiske tilstand vendte. Hun kom ud af sengen, og går nu rundt som før hun blev syg, med nyt mod på livet. Så på vegne af hele familien, en stor tak til Private Nurse for deres afgørende indsats.”

  – Heidi, datter til klient i Holte –

Brochure om os

Vil du læse mere om hvad Private Nurse kan tilbyde, så læs vores brochure online her.

Læs her

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Læs her

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Vil du i kontakt med os?

Ring eller skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe.

stps
Dansk Erhverv
Kontakt

Private Nurse ApS

Lottenborgvej 24,
2800 Kgs. Lyngby

info@privatenurse.dk
+45 31 580 140

CVR: DK42468983
Privatlivs- & cookiepolitik

© 2023 Private Nurse ApS

Følg os her