Skip to main content

Barselspleje

Privat barselssygepleje

Den dag I står med jeres nyfødte baby i armene åbner en helt ny verden sig. Denne nye verden kan for nogle nybagte forældre føles overvældende, og I kan derfor have brug for ro, tid og nærvær til at finde jer tilpas i jeres rolle som forældre, og til at skabe den tidlige kontakt til jeres lille ny baby.

Med hjælp fra erfarne og dedikerede barselssygeplejerske fra Private Nurse kan I få hjælp til præcis det jeres lille ny familie har brug for. En sygeplejerske eller jordemoder kan være hos jer før, under og efter fødslen afhængig af jeres behov. Nogle af vores klienter har haft Private Nurse med på fødestuen. Andre har benyttet sig af vores hjælp, fra når de ankom til deres stue på barselsgangen. Andre igen har haft brug for, at vi flytter ind hos dem i deres private hjem og er til rådighed hele døgnet.

We take care of people

Tryg og rolig start på livet med en nyfødt

Her er nogle eksempler på hvad barselssygeplejersker fra Private Nurse kan være behjælpelige med:

 • Barselspleje
 • Ammevejledning
 • Flaskeernæring
 • Motorik, søvn, døgnrytme
 • Pleje efter kejsersnit
 • Støtte ved komplikationer forårsaget af fødsel
 • Babys udvikling
Barselspleje

På hospitalet

Der findes mange familieformer og konstellationer. Flere og flere kvinder vælger at blive gravide ved hjælp af donor, og kan derfor have behov for at have en privat sygeplejerske eller jordemoder med sig før, under og efter fødslen. Der kan også være kvinder der har voldsomme oplevelser med fra tidligere fødsler, og derfor har brug for en privat sygeplejerske/jordemoder ved deres side under hele fødslen og i dagene efter.

Vi lytter til din historie, hvorefter vi sammen skræddersyr et forløb der understøtter hvad du måtte have af ønsker og behov. Vores fornemmeste opgave er at gøre dig tryg, og understøtte dig i dine ønsker, så du altid vil huske tilbage på dit barns fødsel og første tid med glæde og gode minder.

Privat barselspleje
We take care of people

Når I kommer hjem

Når I kommer hjem fra hospitalet, hviler der en stor opgave på jeres skuldre. Mange nybagte forældre har ikke tidligere båret et spædbarn i deres hænder, og er derfor ikke altid klædt på til opgaven. Spørgsmålene er mange og de opstår løbende. I dag sendes mor/barn hjem allerede samme dag, som fødslen har fundet sted. Det kan føles overvældende at komme hjem, træt efter en hård fødsel og med en lille ny, hvor mælken endnu ikke er løbet til. Her kan Private Nurse træde til, og hjælpe dig med alle de ting du måtte have brug for. Fx hjælp til at lægge din lille ny til, og få etableret amningen og samt undervisning i barselspleje.

Støtte ved barselspleje

Nybagte forældre

Hvad gør man når baby græder?
Hvordan får man baby til at spise?
Hvordan pusler man, hvordan og hvor meget/lidt skal baby klædes i?
Sover baby for lidt/for meget, og hvad med navlestumpen?

Måske har du ikke sovet godt under graviditeten. Nu er baby eller babyerne kommet til verden, og er vågne på alle de tidspunkter, hvor du har brug for at sove. Med erfarne barselssygeplejersker fra Private Nurse sikrer I jer at have al den hjælp og støtte til rådighed, som I måtte have behov for. Vi er hos jer og klar til at vise, guide, støtte og motivere. Og vi er de ekstra hænder, I kunne have brug for, så I kan trække jer nogle timer og få sovet indtil I igen skal sidde med jeres lille ny i armene.

Barselspleje hos Privat Nurse
We take care of people

Døgnpleje

Barselssygeplejersker fra Private Nurse kan ved behov flytte ind hos jer, og være med jer dag og nat den første tid. Afhængig af hvor mange dage eller uger I har behov for hjælp og støtte, vil I få tilknyttet et fast team på 2-4 sygeplejersker. Kontakter I os inden terminsdato, kan vi sammen sammensætte et team der matcher jeres lille familie allerbedst. Vi træder selvfølgelig også til med kort varsel, såfremt I efter hjemkomst fra fødselsafdelingen oplever at tingene spidser til, og at I har behov for støtte og hjælp fra omsorgsfulde og erfarne barselssygeplejersker.

Private Nurse er gerne behjælpelig med, at skræddersy et barselsforløb til jer, og altid under fuld diskretion. Vores fineste opgave er at tilbyde jer barselspleje, som kan støtte, motivere, aflaste og passe på jer, så I alle kommer trygt og godt fra start i jeres nye rolle som børnefamilie.

Få fodfæste med barselspleje

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Private Nurse, der med få ugers varsel sprang til og hjalp os i et presset sygeforløb med ALS, hvor vi pludselig havde brug for professionel sygepleje assistance til min far. I en så presset situation, er det vigtigt, at kommunikationen er professionel og tjekket, og at sygeplejerskerne er rolige og kompetente. Det var så absolut tilfældet hos Private Nurse. Vi havde hele tiden tæt kontakt med deres koordinerende ledende sygeplejerske, og alle de sygeplejersker, der kom hos min far, var dygtige, ansvarlige og empatiske. Det gav os den ro, vi havde brug for i den sidste tid. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

  – Datter, Louise –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “I 2022 blev jeg syg og indlagt. Min søn, der bor i udlandet, havde fået anbefalet at kontakte Johanne fra Private Nurse som samme dag kom ind til mig på hospitalet. Her sørgede hun og mine børn for, at jeg kunne komme hjem i mit eget hus med privat sygepleje og fysioterapeuter hele døgnet. Jeg er overbevist om at var jeg blevet på hospitalet var jeg aldrig kommet hjem igen....

  Ved hjælp af intensiv træning, pleje, hjemmelavet mad og intellektuelt samvær, er jeg gået fra at være så godt som invalid til at blive, ikke bare gående igen, men GODT gående! Jeg sover om natten, fordi mine dage er fyldt med samtaler, køreture og smagfuld mad.

  Mine sygeplejersker er ikke bare sygeplejersker der kommer og går igen. De er søde, dygtige, hjælpsomme, interessante og interesserede. De husker alle mine små vaner og ting som er vigtige for mig. I det hele taget betyder det, at de er hos mig, at mit liv bliver beriget med omsorg. De giver mig en følelse af igen at være et helt menneske, og ikke bare en gammel mand.

  Vi taler meget, konverserer. Jeg tror at vores samtaler holder mit hoved i gang. For jeg har hele mit liv været omgivet af mange mennesker, herunder alle mine medarbejdere Qua mit arbejde. Jeg gik på pension som 92 årig og har aldrig fejlet noget før jeg for et år siden blev indlagt med en infektion. Mine sygeplejersker fra Private Nurse hjalp mig tilbage til mit liv og på grund af dem deltager jeg igen i konfirmationer, bridgeaftener og andre familiesammenkomster. I sidste måned holdt jeg min 97 års fødselsdag med deltagelse af familie fra hele Europa.

  En af de ting der har gjort mig mest glad er, at jeg føler at mine sygeplejersker taler sandt når de udtrykker deres glæde ved at komme hos mig. Faktisk mærker jeg det, at de kan lide mit selskab. Jeg sætter umådelig pris på alle vores samtaler om klimaforandringer, verden og nu for tiden om robotternes indmarch i den politiske dagsorden, AI. I er næsten blevet som familie, udover alle mine syv børn og 32 børnebørn og oldebørn.”

  – 97 årig klient, Rungsted 2023 –
 • “Da vores far blev terminalt syg, ønskede han at tilbringe sin sidste tid i hjemmet og vi kæmpede med at få offentlig hjælp, men ramlede ind i lang ventetid og sommerferie.

  Private Nurse og hele teamet blev vores redning! På få dage fik de opsat fuldstændig fantastisk hjælp og støtte med besøg og pleje hver dag og var utrolig fleksible i hurtig pleje-tilpasning som sygdommen skred frem.

  Takket være Private Nurse og de fantastiske og yderst professionelle sygeplejersker, fik vores far den afslutning på livet, han ønskede.”

  – Familie i Nærum –