Privat barselspleje

Få en tryg og rolig start på livet

Støttende barselspleje

Den dag I står med jeres nyfødte baby i armene åbner en helt ny verden sig.

Denne nye verden kan for nogle nybagte forældre føles overvældende, og I kan derfor have brug for ro, tid og nærvær til at finde jer tilpas i jeres nye rolle som forældre og til at skabe den tidlige kontakt til jeres lille ny baby. Erfarne og dedikerede barselssygeplejerske fra Private nurse kan hjælpe jer med dette og er hos jer hele eller dele af vejen.

Hos Private Nurse kan I få hjælp til præcis det jeres lille ny familie har brug for. Vores erfarne barselssygeplejerske og samarbejdspartnere kan være hos jer før, under og efter fødslen. Eller blot nogle timer ad gangen, afhængig af jeres behov.

Nogle af vores klienter har haft Private Nurse med på fødestuen. Andre har benyttet sig af vores hjælp fra når de ankom til deres stue på barselsgangen. Andre igen har haft brug for, at vi flytter ind hos dem i deres private hjem og er til rådighed hele døgnet som barselsplejerske.

Ingen opgave er for lille, ej heller for stor. Her er nogle eksempler på hvad barselssygeplejersker fra Private Nurse kan være behjælpelige med:

fjer - private nurse
Barselspleje
fjer - private nurse
Ammevejledning
fjer - private nurse
Flaskeernæring
fjer - private nurse
Motorik, søvn, døgnrytme
fjer - private nurse
Pleje efter kejsersnit
fjer - private nurse
Brystbetændelse
fjer - private nurse
Babys udvikling

På hospitalet

Der findes mange familieformer og konstellationer. Flere og flere kvinder vælger at blive gravide ved hjælp af donor og kan derfor have behov for, at have en professionel nærmeste pårørende med sig før, under og efter fødslen.

Der kan også være kvinder der har voldsomme oplevelse med fra tidligere fødsler og derfor har brug for en professionel pårørende ved deres side under hele fødslen og i dagene efter.

Private Nurse har stor erfaring både fra vores egne år som ansat på diverse fødesteder og barselsgange i landet, men også fra forløb af mere privat professionel karakter.

Vi lytter til din historie hvorefter vi sammen skræddersyr et forløb der understøtter hvad du måtte have af ønsker og behov.

Vores fornemmeste opgave er, at gøre dig tryg og understøtte dig i dine ønsker, så du altid vil huske tilbage på dit barns fødsel med glæde og gode minder.

Når I kommer hjem

Når I/du kommer hjem fra hospitalet hviler der en stor opgave på jeres skuldre. Mange nybagte forældre har ikke tidligere båret et spædbarn i deres hænder og er derfor ikke altid klædt på til opgaven.

Spørgsmålene er mange og de opstår løbende. I de gode gamle dage var mor og barn indlagt i optil fjorten dage på barselsafdelingen. Denne tid blev brugt på at få etableret amning/flaske, lært mor op i almen spædbarnspleje, observation af eventuelle bristninger/kejsersnit etc.

I dag sendes mor/barn hjem allerede samme dag som fødslen har fundet sted. Nogle tilbydes ekstra overnatninger.

Det kan føles overvældende at komme hjem, træt efter en hård fødsel og med en lille ny, hvor mælken endnu ikke er løbet til.

Vi oplever at en del nybagte forældre er usikre på flere ting som;

Hvad gør man når baby græder?
Hvordan får man baby til at spise, hvordan pusler man, hvordan og hvor meget/lidt skal baby klædes i. Sover baby for lidt/for meget, og hvad med navlestumpen?

Måske har du ikke sovet godt under graviditeten. Nu er baby eller babyerne kommet til verden og er vågne på alle de tidspunkter hvor du har brug for at sove.

Med erfarne barselssygeplejersker fra Private Nurse sikrer I jer at have al den hjælp og støtte til rådighed fra nogle timer om dagen til hele døgnet den første tid af jeres nye liv som forældre.

Vi er hos jer og klar til at vise, guide, støtte og motivere. Og vi er de ekstra hænder I kunne have brug for, så I kan trække jer nogle timer og få sovet indtil I igen skal sidde med jeres lille ny i armene.

Døgnpleje

Erfarne barselssygeplejersker tilknyttet Private Nurse kan ved behov flytte ind hos jer og være med jer dag og nat den første tid.

Afhængig af hvor mange dage eller uger I har behov for hjælp og støtte, vil I få tilknyttet et fast team på 2-4 sygeplejersker. Kontakter I os inden terminsdato kan vi sammen sammensætte et team der matcher jeres lille familie allerbedst.

Vi træder selvfølgelig også til med kort varsel, såfremt i efter hjemkomst fra fødselsafdelingen oplever at tingene spidser til og at I har behov for støtte og hjælp fra omsorgsfulde og erfarne barselssygeplejersker.

Private Nurse er gerne behjælpelig med, at skræddersy et barselsforløb til jer. Og altid under fuld diskretion.

Vores fineste opgave er, at tilbyde jer barselspleje som kan støtte, motivere, aflaste og passe på jer, så I alle kommer trygt og godt fra start i jeres nye rolle som børnefamilie.

Hos Private Nurse tilbyder vi også plejeforløb i forbindelse med palliativ pleje i eget hjem, privat genoptræning og demenspleje

 

Se vores referencer

 

Vil du i kontakt med os?

Ring eller skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe.

Følg os her

Styrelsen for patientsikkerhed logo

© 2021 Private Nurse ApS | Lottenborgvej 24, 2800 Kgs Lyngby | CVR DK42468983
Tel: +45 31 580 140 (fungerer også som vagttelefon) | Skriv en mail | Webdesign: ICR-Design ApS