Søg job som privat sygeplejerske i dag

Søg job

Synes du også, at omsorg er den bedste medicin?
Vi søger sygeplejerske på deltid

Private Nurse søger sygeplejersker med fleksible tider til patienter i hele Danmark

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega – så er det nu, at du har muligheden for at udøve sygepleje funderet i omsorg, nærvær og professionalisme.

Bliv en del af en inspirerende arbejdsplads

Private Nurse er en inspirerende arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder hårdt for at levere den bedste omsorg til vores patienter. 

Vi er patienternes private alternativ og/eller supplement inden for sundhedsfaglige ydelser. Vi skræddersyr plejeforløb med udgangspunkt i vores sygeplejefaglige skøn, dyderne og æstetikken. Private Nurse yder pleje under fuld diskretion, hvor og når vores patienter har et behov. Vores sygeplejersker skal kunne arbejde selvstændigt med alle slags klienter og en bred vifte af opgaver. 

Vi bestræber os på at blive vores patienters foretrukne leverandør af sundhedsfaglige ydelser i ind- og udland, og det er vores fornemmeste opgave at opfylde vores patienters forskelligartede behov.

privat sygeplejerske søges
We take care of people

Om Private Nurse

Private Nurse leverer sundhedsfaglig pleje af høj professionel kvalitet – med medfølelse og altid ud fra vores sygeplejefaglige skøn. Vi arbejder med omgivelserne og stemningerne omkring vores patienter. Det gør vi, fordi vi tror på, at vi kan stemme sindet af med de lyde, dufte, farver og nuancer vi ved, påvirker et menneskes velbefindende.

Hos Private Nurse tror vi på, at omsorg er den bedste medicin, hvorfor vi gør hvad der skal til for at skabe tryghed og ro. Vi er af den overbevisning, at heling sker i mødet mellem mennesker i æstetiske miljøer, og når sygeplejen er funderet i skønnet og de sygeplejefaglige dyder.

”Vi passer godt på vores medarbejdere, så de kan passe godt på vores patienter”

Til at yde denne omsorg for vores patienter søger vi autoriserede sygeplejersker, der er dynamiske og omstillingsparate, og som har en høj arbejdsmoral. Vi sætter initiativ og engagement højt, og leder efter dig, der er i stand til at bevare overblikket i alle situationer overfor både patienten og de pårørende.

privat sygeplejerske søges

Private Nurse søger sygeplejersker, der:

 • mener at omsorg er den bedste medicin
 • er nysgerrige og nærværende
 • kan arbejde selvstændigt og professionelt
 •  har minimum 2 års erfaring fra primær/sekundær sektor
 • taler og skriver dansk
 • er dansk autoriseret.

Vi kan tilbyde:

 • Stort fokus på medarbejdertilfredshed
 • Høj faglig kvalitet
 • Fleksible arbejdstider tilpasset dine ønsker
 • En ledelse, der passer godt på dig
 • En attraktiv løn.

Samtaler forventes afholdt løbende. Opstart hurtigst muligt.

Løn efter kvalifikationer.

Yderligere information får du ved at se nærmere på vores hjemmeside www.privatenurse.dk , hvor du også vil kunne finde henvisning til at søge job. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer +45 31 580 140 eller via følgende mail: info@privatenurse.dk.

Job som sygeplejerske hos Private Nurse

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Vi, min søster og jeg, fik akut brug for ekstra hænder til vores forældre på plejecenter ifbm at vores 83-årige mor blev alvorligt syg. Efter en meget kritisk uge på hospitalet, hvor vi var sikre på, at vi ville miste hende, blev hun sendt retur til plejecentret, hvor forholdende på ingen måde var optimale for en tæt på terminal patient, der samtidig bor sammen med sin demente ægtefælle. Vi så os nødsaget til at hente ekstra hjælp til pleje og omsorg og valgte Private Nurse. Deres indsats var guld værd...

  De 2 sygeplejersker der nøje blev udvalgt til at tage sig af dem, gjorde en uvurderlig forskel. Satte ind på kritiske områder i pleje, stabilisering og rehabilitering, effektivt og omsorgsfuldt i professionelt og respektfuldt samarbejde med det faste personale på plejecentret.

  Det gjorde både vores forældre og de pårørende helt anderledes trygge, i en periode hvor vi ikke vidste hvad vej det ville gå og hvor egne kræfter, overskud og tid ikke slog til.

  Fleksibilitet, beredvillighed, opfindsomhed og det ægte engagement var helt afgørende faktorer og har medvirket til at vores mors kritiske tilstand vendte. Hun kom ud af sengen, og går nu rundt som før hun blev syg, med nyt mod på livet. Så på vegne af hele familien, en stor tak til Private Nurse for deres afgørende indsats.”

  – Heidi, datter til klient i Holte –

Ring eller skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe.

stps
Dansk Erhverv
Kontakt

Private Nurse ApS

Lottenborgvej 24,
2800 Kgs. Lyngby

info@privatenurse.dk
+45 31 580 140

CVR: DK42468983
Privatlivs- & cookiepolitik

© 2023 Private Nurse ApS

Følg os her