Skip to main content
Søg job som privat sygeplejerske i dag

Søg job

Synes du også, at omsorg er den bedste medicin?
Vi søger sygeplejerske med fleksible tider

Private Nurse søger sygeplejersker med fleksible tider til patienter i hele Danmark

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega – så er det nu, at du har muligheden for at udøve sygepleje funderet i omsorg, nærvær og professionalisme.

Bliv en del af en inspirerende arbejdsplads

Private Nurse er en inspirerende arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder hårdt for at levere den bedste omsorg til vores patienter. 

Vi er patienternes private alternativ og/eller supplement inden for sundhedsfaglige ydelser. Vi skræddersyr plejeforløb med udgangspunkt i vores sygeplejefaglige skøn, dyderne og æstetikken. Private Nurse yder pleje under fuld diskretion, hvor og når vores patienter har et behov. Vores sygeplejersker skal kunne arbejde selvstændigt med alle slags klienter og en bred vifte af opgaver. 

Vi bestræber os på at blive vores patienters foretrukne leverandør af sundhedsfaglige ydelser i ind- og udland, og det er vores fornemmeste opgave at opfylde vores patienters forskelligartede behov.

privat sygeplejerske søges
We take care of people

Om Private Nurse

Private Nurse leverer sundhedsfaglig pleje af høj professionel kvalitet – med medfølelse og altid ud fra vores sygeplejefaglige skøn. Vi arbejder med omgivelserne og stemningerne omkring vores patienter. Det gør vi, fordi vi tror på, at vi kan stemme sindet af med de lyde, dufte, farver og nuancer vi ved, påvirker et menneskes velbefindende.

Hos Private Nurse tror vi på, at omsorg er den bedste medicin, hvorfor vi gør hvad der skal til for at skabe tryghed og ro. Vi er af den overbevisning, at heling sker i mødet mellem mennesker i æstetiske miljøer, og når sygeplejen er funderet i skønnet og de sygeplejefaglige dyder.

”Vi passer godt på vores medarbejdere, så de kan passe godt på vores patienter”

Til at yde denne omsorg for vores patienter søger vi autoriserede sygeplejersker, der er dynamiske og omstillingsparate, og som har en høj arbejdsmoral. Vi sætter initiativ og engagement højt, og leder efter dig, der er i stand til at bevare overblikket i alle situationer overfor både patienten og de pårørende.

privat sygeplejerske søges

Private Nurse søger sygeplejersker, der:

 • mener at omsorg er den bedste medicin
 • er nysgerrige og nærværende
 • kan arbejde selvstændigt og professionelt
 •  har minimum 2 års erfaring fra primær/sekundær sektor
 • taler og skriver dansk
 • er dansk autoriseret.

Vi kan tilbyde:

 • Stort fokus på medarbejdertilfredshed
 • Høj faglig kvalitet
 • Fleksible arbejdstider tilpasset dine ønsker
 • En ledelse, der passer godt på dig
 • En attraktiv løn.

Samtaler forventes afholdt løbende.

Løn efter kvalifikationer.

Yderligere information får du ved at se nærmere på vores hjemmeside www.privatenurse.dk , hvor du også vil kunne finde henvisning til at søge job. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer +45 31 580 140 eller via følgende mail: info@privatenurse.dk.

Job som sygeplejerske hos Private Nurse

*Hos Private Nurse ansætter vi udelukkende danske autoriserede sygeplejersker og jordemødre.

Vi har fået pæne ord med på vejen

 • “Kære PrivateNurse og hele teamet,

  Mange tak for at træde til i en akut og meget kritisk situation for min mor og for hele vores familie. Jeres professionalisme og pleje/omsogn var fantastisk og meget kompetent.

  De varmeste anbefalinger herfra.”

  – Frederik –
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Private Nurse, der med få ugers varsel sprang til og hjalp os i et presset sygeforløb med ALS, hvor vi pludselig havde brug for professionel sygepleje assistance til min far. I en så presset situation, er det vigtigt, at kommunikationen er professionel og tjekket, og at sygeplejerskerne er rolige og kompetente. Det var så absolut tilfældet hos Private Nurse. Vi havde hele tiden tæt kontakt med deres koordinerende ledende sygeplejerske, og alle de sygeplejersker, der kom hos min far, var dygtige, ansvarlige og empatiske. Det gav os den ro, vi havde brug for i den sidste tid. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

  – Datter, Louise –
 • “I forbindelse med forskellige, svære komplikationer, efter min mor blev hofteopereret, fik vi tilknyttet Johanne som privat sygeplerske. Johanne fik styr på den omfattende medicinering og ikke mindst smertelindring, og min mor fik tillid til Johanne allerede efter første besøg. Den professionelle hjælp som Johanne har ydet, hendes omsorg og generelle sympatiske væsen har betydet rigtig meget for min mor og resten af familien, i en vanskelig tid. Tusind tak for dig, Johanne.”

  – Marc –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “Efter vores fars død var det svært for vores mor at være meget alene, og vi kunne ikke selv dække besøg hos hende hver dag. Derfor var det en god støtte at Private Nurse med meget kort varsel kunne hjælpe med 2-3 ugentlige besøg hos vores mor i et par måneder.

  Hyggelige besøg med snak og små gåture var med til gradvist at hjælpe hende videre i den første svære tid”.

  – Gitte, datter til klient i Holte –
 • “I 2022 blev jeg syg og indlagt. Min søn, der bor i udlandet, havde fået anbefalet at kontakte Johanne fra Private Nurse som samme dag kom ind til mig på hospitalet. Her sørgede hun og mine børn for, at jeg kunne komme hjem i mit eget hus med privat sygepleje og fysioterapeuter hele døgnet. Jeg er overbevist om at var jeg blevet på hospitalet var jeg aldrig kommet hjem igen....

  Ved hjælp af intensiv træning, pleje, hjemmelavet mad og intellektuelt samvær, er jeg gået fra at være så godt som invalid til at blive, ikke bare gående igen, men GODT gående! Jeg sover om natten, fordi mine dage er fyldt med samtaler, køreture og smagfuld mad.

  Mine sygeplejersker er ikke bare sygeplejersker der kommer og går igen. De er søde, dygtige, hjælpsomme, interessante og interesserede. De husker alle mine små vaner og ting som er vigtige for mig. I det hele taget betyder det, at de er hos mig, at mit liv bliver beriget med omsorg. De giver mig en følelse af igen at være et helt menneske, og ikke bare en gammel mand.

  Vi taler meget, konverserer. Jeg tror at vores samtaler holder mit hoved i gang. For jeg har hele mit liv været omgivet af mange mennesker, herunder alle mine medarbejdere Qua mit arbejde. Jeg gik på pension som 92 årig og har aldrig fejlet noget før jeg for et år siden blev indlagt med en infektion. Mine sygeplejersker fra Private Nurse hjalp mig tilbage til mit liv og på grund af dem deltager jeg igen i konfirmationer, bridgeaftener og andre familiesammenkomster. I sidste måned holdt jeg min 97 års fødselsdag med deltagelse af familie fra hele Europa.

  En af de ting der har gjort mig mest glad er, at jeg føler at mine sygeplejersker taler sandt når de udtrykker deres glæde ved at komme hos mig. Faktisk mærker jeg det, at de kan lide mit selskab. Jeg sætter umådelig pris på alle vores samtaler om klimaforandringer, verden og nu for tiden om robotternes indmarch i den politiske dagsorden, AI. I er næsten blevet som familie, udover alle mine syv børn og 32 børnebørn og oldebørn.”

  – 97 årig klient, Rungsted 2023 –
 • “Da vores far blev terminalt syg, ønskede han at tilbringe sin sidste tid i hjemmet og vi kæmpede med at få offentlig hjælp, men ramlede ind i lang ventetid og sommerferie.

  Private Nurse og hele teamet blev vores redning! På få dage fik de opsat fuldstændig fantastisk hjælp og støtte med besøg og pleje hver dag og var utrolig fleksible i hurtig pleje-tilpasning som sygdommen skred frem.

  Takket være Private Nurse og de fantastiske og yderst professionelle sygeplejersker, fik vores far den afslutning på livet, han ønskede.”

  – Familie i Nærum –